طرز تهیه سس گوجه با مخلوط کن
در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سس گوجه فرنگی خونگی با مخلوط کن رو بهتون آموزش بدیم.
مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی خانگی
- 3 کیلو گوجه فرنگی
- 6-8 حبه سیر
- پیاز زرد 1 عدد
- نصف فنجان روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده (ممکن است جایگزین 2 قاشق غذاخوری تازه، خرد شده شود)
- 1 قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خونگی
- ساقههای گوجهفرنگی و هر ناحیه از آن که به نظر شما ممکن است خراب باشد را جدا کرده و آن را به قطعات بزرگ برش دهید. پیاز و سیر را پوست کنده و درشت خرد نمایید.
- گوجهفرنگی، پیاز و سیر را در مخلوط کن ریخته (در صورت لزوم به صورت دستهای) و هم بزنید تا یکدست شود. همیشه درست کردن یه غذا یا چاشنی خونگی میتونه لذت بخش باشه. بهتون توصیه میکنم مقالات آموزش آشپزی خونگی کول مگ رو بخونید و اجرا کنید.
- مایع آماده شده را به یک قابلمه بزرگ منتقل کرده و بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کرده تا جایی که سس به آرامی بجوشد (بدون گذاشتن درب قابلمه). روغن زیتون، نمک، پونه کوهی و شکر را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید به مدت 60 تا 90 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید یا تا زمانی که سس خوب غلیظ شود.
- بلافاصله سرو کنید یا بگذارید کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، آن را در یخچال گذاشته و یا فریز کنید تا بعداً استفاده کنید.
وای چه عالی من طبق دستور پخت سس گوجه فرنگی خونگی پیش رفتم و درستش کردم. کله خونواده عاشق این سس شدن
مرسی کول مگ
خیلی ممنون از شما که مقاله رو مطالعه کردید و ازش راضی بودید.