فواید بادام زمینی

فواید بادام زمینی

بسیاری از مردم بر این باورند که بادام زمینی به اندازه آجیل های واقعی مانند بادام، گردو یا بادام هندی ارزش غذایی ندارد. اما در واقع، بادام زمینی فواید سلامتی مشابهی با آجیل های گران داشته و نباید به عنوان یک غذای مغذی از آن غافل شد.

سلامت قلب

توجه زیادی به گردو و بادام به‌عنوان غذاهای «مفید برای قلب» شده است، با توجه به محتوای بالای چربی‌های غیراشباع آن‌ها. اما تحقیقات نشان می دهد که بادام زمینی به اندازه آجیل های گران قیمت برای سلامت قلب مفید است.

بادام زمینی با کاهش سطح کلسترول به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.  همچنین می تواند از تشکیل لخته های خونی کوچک جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی یا سکته را کاهش دهد.

کاهش وزن

غذاهای حاوی پروتئین زیاد می توانند به شما کمک کنند با کالری کمتر احساس سیری کنید. در میان آجیل ها، بادام زمینی بعد از بادام از نظر تعداد پروتئین در رتبه دوم قرار دارد. از نظر قیمت نیز از دیگر آجیل ها قیمت کمتری دارد.  مطالعات نشان داده است افرادی که مقدار متوسطی از بادام زمینی را در رژیم غذایی خود قرار می دهند از بادام زمینی چاق نمی شوند. در واقع، بادام زمینی می تواند به کاهش وزن آنها کمک کند.

طول عمر طولانی تر

خوردن بادام زمینی ممکن است به شما کمک کند طولانی تر زندگی کنید. یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان داد افرادی که به طور منظم هر نوع آجیل (از جمله بادام زمینی) می خورند نسبت به افرادی که به ندرت آجیل می خورند، کمتر به هر دلیلی می میرند.

از آنجایی که این مطالعه مشاهده‌ای بود، نمی‌توان ثابت کرد که بادام‌زمینی دقیقاً عامل کاهش میزان مرگ و میر بوده است، اما قطعاً با آن مرتبط است.

کاهش خطر ابتلا به دیابت

بادام زمینی غذایی با گلیسمی پایین است، به این معنی که خوردن آن باعث افزایش سطح قند خون شما نمی شود. مطالعات نشان داده است که خوردن بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در زنان کاهش دهد.

کاهش التهاب

بادام زمینی منبع خوبی از فیبر است که به کاهش التهاب در سراسر بدن و همچنین به سیستم گوارش شما کمک می کند.

پیشگیری از سرطان

تحقیقات نشان داده است که برای افراد مسن، خوردن کره بادام زمینی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به نوع خاصی از سرطان معده به نام آدنوکارسینوما غیر کاردیا معده کمک کند.

مواد مغذی و معدنی موجود در بادام زمینی

بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و فیبر است. در حالی که بادام زمینی ممکن است مقدار زیادی چربی داشته باشد، بیشتر چربی های موجود در آنها به عنوان “چربی خوب” شناخته می شود. این نوع چربی ها در واقع به کاهش سطح کلسترول شما کمک می کنند.

بادام زمینی همچنین منبع عالی از:

  • منیزیم
  • فولات
  • ویتامین
  • مس
  • آرژنین

مواد مغذی در هر وعده

یک وعده ¼ فنجان بادام زمینی خام حاوی:

  • کالری: 207
  • پروتئین: 9 گرم
  • چربی: 18 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • شکر: 1 گرم

چیزهایی که باید مراقب آنها باشید

حساسیت به بادام زمینی

در حالی که بادام زمینی غذای سالمی است، همه نمی توانند از آن لذت ببرند. آلرژی به بادام زمینی شایع ترین آلرژی غذایی در ایالات متحده است که باعث اکثر مرگ و میرهای مرتبط با آلرژی غذایی می شود.

حساسیت خفیف به بادام زمینی علائمی مانند کهیر خارش دار، حالت تهوع یا تورم صورت را نشان می دهد. با این حال، یک آلرژی شدید به بادام زمینی می تواند یک واکنش تهدید کننده زندگی به نام آنافیلاکسی ایجاد کند. علائم آنافیلاکسی شامل مشکلات تنفسی است. تغییر در هوشیاری؛ حالت تهوع؛ استفراغ؛ تصرف؛ درد قفسه سینه؛ تورم زبان، صورت یا لب ها؛ خواب آلودگی شدید؛ و احساس سرگیجه، گیجی یا سبکی سر.

اگر هنگام خوردن بادام زمینی احساس ناراحتی کردید، مهم است که به پزشک مراجعه نمایید..

نحوه استفاده از بادام زمیی

بادام زمینی را می توان خام، بلانچ شده، برشته، آب پز، سرخ شده، پودر یا کره بادام زمینی مصرف کرد. خوردن آنها با پوست نازک و کاغذی آنها از نظر تغذیه ای بسیار مفید است، زیرا پوست حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایی گیاهی است. افزودن بادام زمینی بیشتر به رژیم غذایی به اندازه کافی آسان است، چه با بادام زمینی یا کره بادام زمینی.

در اینجا چند روش برای استفاده از بادام زمینی در غذاهای مختلف آورده شده است:

● بادام زمینی را به صورت کوکی یا پای بپزید.

● ساندویچ کره بادام زمینی و موز درست کنید.

● روی ماست خود را با بادام زمینی پر کنید.






برچسب ها

ما را از دیدگاه خود با خبر سازید